Mansikan poimintaa Konnevedellä

Ota yhteyttä

 Haasianiemi mansikkatilalla pääset halutessasi poimimaan itse omat marjasi. Tarjoamme marjojen ystäville mahdollisuuden mansikan poimintaan luonnonkauniilla mansikkatilallamme Konnevedellä. Voit toki ostaa marjasi myös valmiiksi poimittuina. Voit myös tehdä mansikoista ennakkovarauksen, jolloin poimimme haluamasi määrän mansikoita odottamaan noutoa. Mansikkamaillemme on matkaa Jyväskylästä noin 60 km ja Kuopiosta 120 km. Tervetuloa!

Hamstraa Konneveden mansikoita talvea varten

Tilallamme on kasvatettu mansikoita jo yli 10 vuoden ajan, ja mansikkamaamme leviävät 5 hehtaarin laajuudelle. Mansikoita kasvaa noin 120 mansikan taimessa.

 

Laajat mansikkaviljelmämme mahdollistavat mansikan myynnin sekä paikan päällä että muualla. Torimyynti ei ainakaan toistaiseksi kuulu toimintaamme. Halutessasi voit itse poimia omat marjasi, mutta kätevimmin hankit mansikat pöytään ja pakastimeen ostamalla ne suoraan mansikkatilaltamme.

Myymme pääasiassa mansikkaa, mutta toisinaan myynnissä on myös mustikkaa. Avomaallamme kasvavat mahdollisimman luonnonmukaisin viljelymetodein seuraavat mansikkalajikkeet:

  • Polkka
  • Fate
  • Salsa
Tutustu tarkemmin mansikkatilaamme

Kysy mansikoiden saatavuutta tai tule ostoksille

Heinäkuu on parasta mansikka-aikaa Konnevedellä, mutta marjoja saattaa hyvinkin olla saatavilla jo kesäkuussa. Toisinaan mansikka-aika taas jatkuu vielä elokuussa.

 

Mikäli haluat tiedustella mansikoiden ja mustikoiden saatavuutta, soita meille numeroon 040 593 4877. Jos haluat varmistua siitä, että pakastimesi saa täytettä talven varalle, muista tehdä etukäteisvaraus marjoista.

 

Tule nauttimaan mansikan poiminnasta Konneveden kauniissa maisemissa tai tule ostoksille!

Yhteystietomme